Hjälp

Medlemskap

Som besökare kan du läsa en del av det material som finns tillgängligt på vår sajt. För att kunna ta del av referat från provningar, läsa vårt medlemsregister m.m. krävs att du är inloggad. För att kunna logga in måste du först bli medlem. Du kan ansöka om medlemskap här.

 

Medlemsavgift

Den årliga medlemsavgiften, för närvarande 400 kr, betalas till Stockholms Vinsällskaps bankgiro 5649-9551. Ange namn i meddelanderaden och gärna också "Årsavgift" om möjligt.

Om du blir medlem efter årsskiftet betalar du 200 kr för första medlemsperioden.

 

Glömt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord klickar du på länken Glömt ditt lösenord?, i högerkolumnen under inloggningsrutan. Du fyller i ditt namn eller e-postadress i rutan och klickar Skicka. Ett mejl skickas till den e-postadress du använt för ditt medlemskap i SVS. I mejlet finns en länk. Klicka på länken. På sidan du kommer till finns en knapp, Logga in. Klicka på knappen så loggas du in. Du kommer nu till sidan Min profil.

Det är nu viktigt att du byter det temporära lösenordet mot något du själv kan komma ihåg. Du gör det genom att fylla i ett nytt lösenord i rutan Lösenord och Bekräfta lösenord. Glöm inte att spara! Skrolla ned på sidan och klicka på knappen Spara.

Om du inte klickar på Logga in kommer det temporära lösenordet att sluta gälla efter ett tag. Men du kan alltid begära ett nytt genom länken Glömt ditt lösenord? som tidigare beskrivits.

Om du fortfarande har problem kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär. Var vänlig ange exakt vilka problem du har med inloggningen.